Τζένοα – Σπέτσια 2-0: Τρίποντο παραμονής (hls)

Λύσεις από τον πάγκο βρήκε η Τζένοα και επικράτησε με γκολ των Σκαμάκα και Σομουρόντοφ 2-0 της Σπέτσια. Η ομάδα του Μπαλαρντίνι πήγε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Τζένοα του Μπαλαρντίνι πήρε σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Σπέτσια. Πήγε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη κρατώντας και το αήττητο στην έδρα της για ενδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο κόουτς Μπαλαρντίνι είδε τους βασικούς επιθετικούς Ντέστρο και Πάντεφ να χάνουν απίστευτες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (…κυρίως ο Ντέστρο) και τους άλλαξε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι αναπληρωματικοί επιθετικοί σκόραραν… ο Σκαμάκα πεντέμισι λεπτά μετά την είσοδό του (62′) και ο Σομουρόντοφ είκοσι-τρία λεπτά μετά την είσοδό του (86′) για να υπογράψουν το τελικό 2-0.

Η Τζένοα πήγε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα προβληματιστεί για την παραμονή της. Η Σπέτσια παραμένει στο +5 από τον κίνδυνο.

Τζένοα : Περίν – Μασιέλο, Μπιράσκι, Κρίσιτο – Γκολντανίγκα, Μπάντελι, Τζαπακόστα – Πιάτσα (63′ Μπεχράμι), Στρόουτμαν (90+ Κασάτα) – Ντέστρο (63′ Σομουρόντοφ), Πάντεφ (56′ Σκαμάκα)

Σπέτσια : Πρόβεντελ – Βινιάλι (85′ Αγουδέλο), Έρλιτς, Τέρτσι (64′ Χάμποτ), Μπαστόνι – Σένα, Ματζόρε (59′ Εστέβες), Πομπέγκα – Γκιάσι (85′ Γκαλαμπίνοφ), Φαρίας (64′ Βέρντε), Ενζολά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης