Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Ματσάρα στο “Ολίμπικο” (hls)

Εκπληκτικό παιχνίδι στο "Ολίμπικο" και ισοπαλία (1-1) μεταξύ Ρόμα και Αταλάντα για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με εκπληκτικό ρυθμό στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Ρόμα, Ισπανός Λόπεθ.
Δύο φορές ο Ζαπάτα και μία ο Ίλιτσιτς απείλησαν στο πρώτο 25λεπτο με τον Μαλινόφσκι να παίρνει τη μπάλα από την ασίστ του Γκόσενς και να νικά τον Λόπεθ για το 0-1 στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης στο Ολίμπικο.
ΟΙ φιλοξενούμενοι συνέχισα να πιέζουν και είχαν ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ με τους Φρόιλερ και Μλινόφσκι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο με σωρεία χαμένων ευκαιριών και πάλι. Πρώτα για την Αταλάντα Με τους Γκόσενς, Ρομέρο και Μουριέλ μέχρι το 65′ και με τη φάση του αγώνα στο 65′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκόσενς.
Η Ρόμα με παίκτη παραπάνω ρίσκαρε, επιτέθηκε, ισοφάρισε με γκολ του Κριστάντε στο 75′ ενώ είχε κι άλλες στιγμές, με τους Τζέκο και Πέρεθ προκειμένου να φτάσει ακόμη και σε ανατροπή του αποτελέσματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.