Η μία Champions League, η άλλη Serie B (video)

Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου έκανε η Ίντερ, η οποία νίκησε 3-1 την Φροζινόνε στο «Μπενίτο Στίρπε» για την 32η αγωνιστική.

Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου έκανε η Ίντερ, η οποία νίκησε 3-1 την Φροζινόνε στο «Μπενίτο Στίρπε» για την 32η αγωνιστική. Την ίδια ώρα, οι «Τσιοκαρίνι» πλησίασαν ακόμα περισσότερο στην Serie B.

Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντ’ Αμπρόσιο, ενώ στο 35’ ο Τζίμπσα έκανε πέναλτι στον Σκρίνιαρ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέρισιτς και στο 37’ οι «νερατζούρι» ήταν μπροστά με 2-0. 

Στο δεύτερο η ομάδα του Σπαλέτι χαλάρωσε και η Φροζινόνε το εκμεταλλεύτηκε μειώνοντας στο 62’ με τον Κασάτα, ενώ στο 69’ ο Τσιάνο έχασε σημαντική ευκαιρία με απευθείας φάουλ για το 2-2. Η Ίντερ «κλείδωσε» τη νίκη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από ωραία αντεπίθεση ο Βεσίνο σκόραρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Οι ενδεκάδες:
Φροζινόνε (Μάρκο Μπαρόνι):
Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Αριάουντο, Καπουάνο, Παγκανίνι, Κασάτα (64′ Τσιάνο), Τσίμπσα, Βαλτσάνια (82′ Μαϊέλο), Μπεγκέτο, Πιναμόντι (88′ Ντιονίζι), Τσιοφάνι.
Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (74′ Γκαλιαρντίνι), Πολιτάνο (89′ Ζοάο Μάριο), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς (70′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.