Μπαλοτέλι: «Ήμασταν ήδη δυνατοί»

Ικανοποιημένος με την έλευση του Κακά στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος μίλησε και για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Ικανοποιημένος με την έλευση του Κακά στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος μίλησε και για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε πως οι «ροσονέρι» ήταν αρκετά δυνατοί και πριν την έλευση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ενώ τόνισε πως η αποχώρηση του Γκανέζου μέσου δε θα επηρεάσει σημαντικά την ομάδα του.

Αρχικά, ο Μπαλοτέλι τόνισε: «Θα ήταν σημαντικό να προστεθεί ο Κακά στο υπάρχων ρόστερ. Θα έδινε μια άλλη δυναμική στην ομάδα, η οποία, ωστόσο, είναι ήδη πολύ ισχυρή. Μακάρι να ολοκληρωθεί θετικά αυτή η μεταγραφική υπόθεση. Αν, πάντως, κάτι χαλάσει στο τέλος, δεν σημαίνει πως η Μίλαν θα χαθεί. Μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα φέτος».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε για τον Μπόατενγκ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος έρχεται, κάποιος άλλος φεύγει. Ο Κέβιν ήταν ένας σημαντικός παίκτης μας, αλλά τώρα βρίσκεται σε άλλη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα αντικατασταθεί επάξια από όποιον πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. Αυτό που μετράει περισσότερο από τις μονάδες, είναι το σύνολο και η καλή ψυχολογία. Και αυτή δεν λείπει από τη Μίλαν».

Τέλος, ο Μπαλοτέλι δήλωσε για τους στόχους του: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Δουλεύω σκληρά για αυτό. Αν το καταφέρω, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Πρέπει να με βοηθήσουν και οι συμπαίκτες μου. Πάντως δεν είμαι σε θέση να πω αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα, ή ποιος είναι αυτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.