Επιστροφή και γκολ για Ρόσι

Με γκολ συνδύασε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Τζιουζέπε Ρόσι, στη νίκη της Φιορεντίνα με 2-1 επί της Κατάνια. Βασικοί αγωνίστηκαν Λέτο και Ταχτσίδης.

Με γκολ συνδύασε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Τζιουζέπε Ρόσι, στη νίκη της Φιορεντίνα με 2-1 επί της Κατάνια. Βασικοί αγωνίστηκαν Λέτο και Ταχτσίδης.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 14′ με τον Ρόσι. Ο Κουαντράντο αφού μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Ιταλό επιθετικό και εκείνος με ωραίο πλασέ την έστειλε στη γωνία, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά τον Οκτώβριο του 2011.

Η Κατάνια ωστόσο είχε την απάντηση και οκτώ λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπαριέντος, έπειτα από ασίστ του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και λάθος του Πιζάρο.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Πιζάρο στο 28′, όταν με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από ασίστ και πάλι του Κουαρντάντο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντουχάρ και χάρισε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν στην ομάδα του.

Φιορεντίνα: Νέτο, Σάβιτς, Ροντρίγκες, Κόμπερ, Βαλέρο, Ακουιλάνι (84′ Ματίας Φερνάντες), Πισάρο, Κουαντράδο, Πασκουάλ (76′ Μάρκος Αλόνσο), Ρόσι (66′ Ίλιτσιτς), Γκόμες.

Κατάνια: Αντουχάρ, Άλβαρες, Μπελούσι, Σπόλι, Μονσόν (46′ Ρολίν), Ίσκο, Ταχτσίδης (80′ Μπιατζάντι), Λούκας Κάστρο, Λέτο (80′ Μάξι Λόπες), Μπαριέντος, Μπεργκέσιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.