Αλμπαθέτε-Λεγανές 1-0: Τέλος στο αήττητο σερί και εξάδα! (hls)

Στο "Κάρλος Μπελμόντε" η Αλμπαθέτε έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 11 αγωνιστικών των Μαδριλένων, ολοκληρώνοντας την 23η αγωνιστική στην πρώτη εξάδα.

Η Αλμπαθέτε μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να βάλει τέλος στο αήττητο σερί 11 αγωνιστικών που είχαν από τα μέσα Οκτωβρίου οι φιλοξενούμενοι.

Ο Φουστέρ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 13′ με τον Ριέσγο να του αρνείται το γκολ, όμως 2 λεπτά αργότερα ο Ντουμπασίν που είχε πετύχει και τα δύο γκολ στο 2-1 της ομάδας του επί της Λεγανές στον πρώτο γύρο, άνοιξε το σκορ ύστερα από σέντρα του Άλβαρο Ροδρίγεθ, πετυχαίνοντας το 5ο γκολ του στο πρωτάθλημα και το πρώτο εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα η Λεγανές ισορρόπησε, δίχως όμως να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της Αλμπαθέτε, η οποία πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους οι Πεπινέρος έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο πρώτος σκόρερ τους, Μουνιόθ αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Ντουμπασίν και Φουστέρ είχαν ευκαιρίες για το 2-0, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με την Λεγανές να τελειώνει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές αφού ο Κασμί απεβλήθη στο 90′ με απευθείας κόκκινη κάρτα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.