Καρταχένα-Αλμερία 1-3: Είναι φαβορί και το δείχνει (hls)

Η Αλμερία επιβεβαίωσε από το πρώτο της φετινό ματς ότι δικαίως θεωρείται εκ των φαβορί για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Καρταχένα με σκορ 3-1

Η καλή ημέρα λένε ότι φαίνεται από το πρωί. Επίσης και η καλή ομάδα από τα πρώτα λεπτά μιας αναμέτρησης. Η Αλμερία έδειξε από την αρχή του ματς ότι η Καρταχένα θα έχει δύσκολη βραδιά να διαχειριστεί.

Ο Μαρτίνεθ μπορεί αρχικά να επενέβη με αποτελεσματικότητα στις πρώτες τελικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, όμως δεν ήταν δυνατόν να κάνει περισσότερα στο 19ο και 35ο λεπτό. Ο πρώτος σκόρερ της Αλμερία πέρυσι Ουμάρ Σαντίκ άνοιξε το σκορ και ο Λαρζιέ Ραμαζανί πέτυχε υπέροχο γκολ για το 2-0, ουσιαστικά σφραγίζοντας από εκείνο το χρονικό σημείο την πρώτη νίκη της Αλμερία στη σεζόν.

Το φανταστικό γκολ που σημείωσε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Τόνι Λούνα για να μειώσει για την Καρταχένα δεν αποτέλεσε βάση ολικής επιστροφής στο ματς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 61ο λεπτό ο Ραμαζανί σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να αποκαταστήσει τη διαφορά των δύο τερμάτων που καθόρισε και την τελική νικήτρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.