Σκωτία: Έκλεισε τη σεζόν με 5άρα η Σέλτικ, «ευρωπαία» η Χαρτς

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ποστέκογλου δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Αμπερντίν, φτάνοντας τους 99 βαθμούς με την Χαρτς να παίρνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την ιδανική σεζόν της ολοκλήρωσε, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, η Σέλτικ η οποία την 38η και τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 5-0 της Αμπερντίν για να φτάσει τους 99 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται πως το σύνολο του Άντζι Ποστέκογλου, που αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League έχει ήδη κατακτήσει το League Cup κι ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου με την Ινβερνές στις 3 Ιουνίου, είχε ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του 53ου πρωταθλήματος προ εβδομάδων.

Στη δεύτερη θέση η Ρέιντζερς με 92 βαθμούς, έκλεισε τη σεζόν με εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Σεντ Μίρεν, ενώ η μεγάλη κερδισμένη ήταν η Χαρτς αφού πήρε την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χιμπέρνιαν και παράλληλα το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Σέλτικ έχει πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, η Ρέιντζερς θα παίξει στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης και η Αμπερντίν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League εκτός εάν η Σέλτικ πάρει το Κύπελλο κόντρα στην Ινβερνές, ομάδα δεύτερης κατηγορίας κάτι που θα σημαίνει πως θα βρεθεί στο Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.