Σέλτικ-Ρέιντζερς 1-1: Σταθερά στο +6 και “βλέπει” πρωτάθλημα ο Γιακουμάκης (hls)

Η Σέλτικ έμεινε στο 1-1 με την Ρέιντζερς παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +6, με την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη να έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα στην Σκωτία.

Η Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου υποδέχθηκε την Ρέιντζερς, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Premiership. Στο 21ο λεπτό ο Μαέντα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στον Ζότα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση της Ρέιντζερς ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σακάλα με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Χαρτ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 67′. Οι δύο ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα στην Σκωτία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δε βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Σέλτικ με τον Άγγελο Ποστέκογλου να περνάει τον Έλληνα διεθνή στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 61ο λεπτό στη θέση του Φουρουχάσι.

Η Σέλτικ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 86 βαθμούς, τρεις στροφές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, ενώ η Ρέιντζερς ακολουθεί με 80. Σταθερά η διαφορά στους +6 βαθμούς μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.