Κουίνσι Πρόμες: Ποινική δίωξη για διακίνηση 1.300 κιλών κοκαΐνης!

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Κουίνσι Πρόμες για διακίνηση 1300 κιλών κοκαΐνης αξίας 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κουίνσκι Πρόμες που αγωνίζεται στην Σπαρτάκ Μόσχας, κατηγορείται από την εισαγγελία για δύο παρτίδες ναρκωτικών, 650 και 713 κιλών αντίστοιχα οι οποίες είχαν βρεθεί το 2020 στο λιμάνι της Αμβέρσας, μέσα σε κοντέινερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ολλανδικά ρεπορτάζ, η αξία των ναρκωτικών ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη φερόμενη διακίνηση ναρκωτικών του Πρόμες, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε υποκλοπή του τηλεφώνου του. Στις συνομιλίες αυτές, ο ποδοσφαιριστής μίλησε για μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πάρτι. Ο παίκτης φέρεται να μαχαίρωσε έναν ξάδερφό του στο γόνατο. Σε εκείνη την υπόθεση, η Εισαγγελία ζήτησε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε βάρος του ποδοσφαιριστή για βαριά επίθεση.

Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ ήταν εδώ και καιρό ύποπτος για συμμετοχή σε λαθρεμπόριο κοκαΐνης. Στο παρελθόν, είχε προσεγγιστεί δύο φορές από το τμήμα ποινικών ερευνών του Άμστερνταμ για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο δικηγόρος του Κουίνσι Πρόμες, Ρόμπερτ Μάλεβιτς, αρνήθηκε να σχολιάσει τη νέα δίωξη. «Θα δώσω περαιτέρω εξηγήσεις κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Δευτέρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.