Βέλγιο: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα ντέρμπι μεταξύ Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης

΄Οπως φαίνεται, δεν έχει μόνο η Ελλάδα προβλήματα οπαδικής φύσεως.

To παιχνίδι της Κυριακής (10/12) ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης, το οποίο παρακολουθήσατε από τα κανάλια Novasports, ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 2-2.

Ο αγώνας διεξήχθη 3 μέρες μετά την αναμέτρηση των 2 ομάδων για το Κύπελλο (η Άντερλεχτ νίκησε 2-0) στην οποία είχαμε επεισόδια που προκλήθηκαν από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Λόγω των γεγονότων, η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης πήρε την απόφαση να μην προσέλθουν οι φίλαθλοι της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής, για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του. Σήμερα τη Δευτέρα (11/12) έχουμε νεότερες εξελίξεις σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια των 2 συλλόγων.

Πιο συγκεκριμένα, οι διοικήσεις των Άντερλεχτ και Σταντάρ συμφώνησαν τα ντέρμπι των 2 ομάδων μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25 να γίνουν χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς. “Τα τελευταία έξι χρόνια, το Clasico ανάμεσα στην Άντερλεχτ και την Σταντάρ έχει διακοπεί τέσσερις φορές” αναφέρει η ανακοίνωση των δύο κλαμπ. Παράλληλα εκφράζουν τη λύπη τους για την συγκεκριμένη απόφαση, για την οποία έχουν ενημερώσει τόσο την Pro League, όσο και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας