Σταντάρ Λιέγης-Άντερλεχτ 3-2: Από 0-2! Ασταμάτητη! (highlights)

Σπουδαία νίκη με ανατροή πήρε η Σταντάρ Λιέγης απέναντι στην Άντερλεχτ η οποία προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία στο ντέρμπι της χώρας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Άντερλεχτ που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Ντόλμπεργκ ύστερα από ωραία ενέργεια του Αζάρ, ενώ στο 24′ έκανε το 2-0 μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων και σκόρερ τον Ντράιερ. Με τη σέντρα ο Ντράιερ πέτυχε και τρίτο γκολ εκμεταλλευόμενος την πανωλεθρία που είχε υποστεί η άμυνα της Σταντάρ, αλλά το γκολ μετά από παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε για χέρι του Λεονί.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το σκηνικό άλλαξε, η Σταντάρ μπήκε τελειως αλλαγμένη και κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση και να προηγηθεί. Πρώτα στο 52ο λεπτό μείωσε μετά από επιμονή του Αλσάτε στην περιοχή κι ενώ τρία λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσα με υπέροχο διαγώνιο σουτ του Καβάμπε.

Με το μομέντουμ να λέει Σταντάρ Λιέγης πια, ήρθε και η ολική ανατροπή με γκολάρα του στόπερ Ενγκόι που ακολούθησε μια γρήγορη αντεπίθεση και “εκτέλεσε” τον Σμάιχελ. Η Άντερλεχρ στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει με την Σταντάρ να διαχειρίζεται καλά το ματς και να φτάνει στο τέλος σε μια τεράστια νίκη στο ντέρμπι του Βελγίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.