Σερκλ Μπριζ – Άντερλεχτ 1-1 : Το παλέψε η Σερκλ, χάρηκε μόνον η Κλαμπ! (highlights)

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε στο "Γιαν Μπρέϊντελ Στάντιον" το ματς ανάμεσα στην Σερκλ Μπριζ και την Άντερλεχτ. Η ομάδα των Βρυξελλών προηγήθηκε στο 11' με τον Στρούικενς αλλά οι γηπεδούχοι με μεγάλη προσπάθεια ισοφάρισαν με βολέ του Ντάλαντ (55') αναζητώντας με αξιώσεις την ολική ανατροπή!

Η Άντερλεχτ έχει φέτος μια καλή ευκαιρία να ξαναπάρει το πρωτάθλημα μετά από εφτά χρόνια, αλλά με την εν γένει συμπεριφορά της δείχνει πως θα είναι ως το φινάλε μια δύσκολη διαδικασία και όχι μόνον λόγω της δεδομένης ανταγωνιστικότητας στη χώρα των… “τρελλών Βέλγων”!

Οι “μωβ” των Βρυξελλών μπήκαν δυνατά και πήραν προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Στρούικενς όμως παρότι είχαν απέναντί τους μια ομάδα που κέρδισαν με σχετική ευκολία άλλες τρεις φορές φέτος (δύο στην κανονική διάρκεια και μια στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέϊ-οφ) δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τα όποια πλεονεκτήματα καθώς στο 2ο μέρος η Σερκλ ανέβασε εντυπωσιακά την πίεσή της φθάνοντας στην ισοφάριση με σουτ του Νορβηγού Ντάλαντ στο 55′ ενώ στη συνέχεια – και ώσπου να γίνουν κάποια “φρεσκαρίσματα” από τον πάγκο των φιλοξενούμενων – ήταν αυτή που άγγιξε σε 3-4 περιπτώσεις ένα ακόμη γκολ για την ολική ανατροπή!

Εν τέλει, ούτε ο Κόσεμανς “νικήθηκε” ούτε οι αλλαγές της Άντερλεχτ, σε 2 καλές φάσεις στο φινάλε, άλλαξαν κάτι με το 1-1 να φέρνει ισοβαθμία στην κορυφή όπου “συγκατοικούν” η Άντερλεχτ με την Κλαμπ Μπριζ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.