Σταντάρ Λ.-Κλάμπ Μπριζ 3-0: Πήρε το ντέρμπι με γκολάρες Ζινκερνάγκελ (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, η Σταντάρ Λιέγης νίκησε 3-0 την Κλαμπ Μπριζ που είχε 7 νίκες στα τελευταία 7 ματς.

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ αγωνίστηκε πρώτη φορά βασικός με την Σταντάρ Λιέγης και ο Δανός με δύο γκολάρες οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0 επί της Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και στο 34ο λεπτό με ο Ζινκερνάγκελ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μινιολέ για το 1-0, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό μεσοεπιθετικό να έχει κι άλλη ευκαιρία στο 37′.

Ο Ζινκερνάγκελ πέτυχε και δεύτερο γκολ, εξίσου όμορφο, στο 64ο λεπτό με τον Δανό να κάνει εξαιρετική ενέργεια και να νικά τον Μινιολέ για το 2-0 γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της Σταντάρ.

Η Κλαμπ Μπριζ είχε κάποιες ευκαιρίες μετά το 2-0, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, αντίθετα δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 92′ με τον Ρασκίν να βγάζει τη σέντρα και τον Μπαλικβισά να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία. Ο Μπαλικβισά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε την φανέλα του στον πανηγυρισμό.

Με τη νίκη αυτή η Σταντάρ έφτασε τους 16 βαθμούς, 3 πίσω από την Κλαμπ Μπριζ που είχε να χάσει οκτώ παιχνίδια, από την δεύτερη αγωνιστική και το 2-1 στην έδρα της Έουπεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.