Ατλέτικο Μαδρίτης : Ο Όμπλακ και το μέλλον του

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου, ο Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε στο μέλλον του καθώς για άλλη μια χρονιά αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται.

Ο Όμπλακ για άλλη μια σεζόν ήταν εξαιρετικός και από τους βασικούς λόγους που οι ροχιμπλάνκος επέστρεψαν στην κορυφή της Λα Λίγκα στην Ισπανία.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας μίλησε στην Marca για το μέλλον του και ανέφερε πως μόνο αν είναι απαραίτητο για την ομάδα θα αποχωρήσει από το Γουάντα Μετροπολιτάνο.

“Φυσικά και δεν έχω την ικανότητα να δω το μέλλον. Ούτε εγώ ούτε και κανένας στην ομάδα. Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα και κυρίως από το αν η ομάδα έχει ανάγκη να πουλήσει παίκτες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είμαι εδώ επτά χρόνια και έχω συμβόλαιο για άλλα δύο. Έχω παίξει πάνω από 300 ματς και κέρδισα το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος αλλά κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον” δήλωσε ο Όμπλακ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει ξανά ενδιαφέρον για την απόκτησή του καθώς τόσο ο Ντιν Χέντερσον όσο και ο Νταβίντ ντε Χέα δεν έχουν πείσει τον Σόλσκιερ για το ποιός πρέπει να είναι το νούμερο ένα στο Όλντ Τράφορντ.

Ο Όμπλακ έχει ρήτρα που φτάνει τα 120 εκατομμύρια Ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.