Ρεάλ Μαδρίτης: Πολλά τα «αντίο»…

Μετά το τέλος της φετινής LaLiga πολλά θα είναι τα «αντίο» παικτών και όχι μόνο, στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το τέλος της φετινής LaLiga πολλά θα είναι τα «αντίο» παικτών και όχι μόνο, στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Είναι πολύ πιθανό, Ζιντάν, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Ίσκο και Λούκας ν’ αποτελέσουν παρελθόν από την «Βασίλισσα» σηματοδοτώντας ένα τέλος εποχής.
Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο καθώς οι Λος Μπλάνκος υποδέχονται την Βιγιαρεάλ στην τελευταία στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ασχέτως τι θα γίνει στο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Βαγιαδολίδ, οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Ρεάλ θα είναι καθοριστικές.
Και κάποιες από αυτές τις αποφάσεις αφορούν μεγάλα ονόματα.
Το μέλλον των Σέρχιο Ράμος, Ραφαέλ Βαράν, Μαρσέλο, Ίσκο και Λούκας Βάσκεθ, μπορεί ν’ αλλάξει ριζικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Την ίδια στιγμή ο Ζινεντίν Ζιντάν μοιάζει ήδη να έχει πει το δικό του αντίο.
Το μέλλον του αρχηγού
Η πιο σημαντική και ηχηρή έξοδος θα είναι αυτή του Σέρχιο Ράμος. Θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας 16χρονης παρουσίας στ’ αποδυτήρια της Ρεάλ. Ο 35χρονος αμυντικός ζητά δύο χρόνια κλειστό συμβόλαιο κάτι που δεν δέχεται ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ.
Οι υπόλοιποι
Η σχέση Βαράν και Ρεάλ κρατάει μια δεκαετία αλλά μοιάζει να τελειώνει το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022, η Ρεάλ δεν μοιάζει να θέλει να το ανανεώσει. Αυτό οδηγεί αυτόματα σε πώληση του. Οι Μαδριλένοι προσδοκούν ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να το επενδύσουν αλλού.
Ο Λούκας Βάσκεθ μοιάζει με την περίπτωση Ράμος. Έχει συμβόλαιο αλλά ο Πέρεθ δεν φαίνεται να καίγεται για πρόωρη ανανέωση. Παίζει στην ομάδα συνεχώς από το 2015 και πιθανότατα αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα δει και αυτός την πόρτα της εξόδου φέρνοντας ένα προσδοκώμενο ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Τέλος εποχής μοιάζει να έρχεται και για τους Μαρσέλο και Ίσκο. Είτε έτσι είτε αλλιώς εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Αμφότεροι έχουν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα φύγει τιμής ένεκεν ως ελεύθερος ενώ ο ίσκο πωλείται με ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια.
Το αντίο του Ζιντάν
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Γάλλος δεν θα είναι προπονητής της Ρεάλ τη νέα περίοδο. Αφού αποχαιρέτησε ως παίκτης το 2006 και ως προπονητής το 2018, είναι έτοιμος για το τρίτο αντίο στους Λος Μπλάνκος.
Ο «Ζιζού» πήρε πρωτάθλημα και στην δεύτερη θητεία του ως προπονητής, αλλά μοιάζει να έχει επέλθει ο κορεσμός και από τις δύο πλευρές. Θα κάνει στο πλάϊ για ένα νέο τεχνικό.
Αυτός μπορεί να είναι ο Μαξ Αλέγκρι με την Ρεάλ ήδη να τον έχει προσεγγίσει προσφέροντας του δέκα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.