Ζιντάν: “Σημαντικότερο το παιχνίδι με την Μπέτις από το μέλλον μου”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέτις (24/10, 22:00μ.μ) για το μέλλον του, όμως ο τεχνικός θεωρεί σημαντικότερο το παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του Γάλλου τεχνικού στον πάγκο των “μπλάνκος”. Μάλιστα ο Ζινεντίν Ζιντάν σε ερώτηση για το μέλλον δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, αλλά φρόντισε να στρέψει ξανά τα βλέμματα όλων στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Μπέτις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Τόνι Κρόος και τον Λούκα Μόντριτς: “Ο Κρόος δε θα είναι διαθέσιμος, αλλά ο Μόντριτς θα μπει στην αποστολή. Ο Αζάρ θα είναι μαζί μας θα είναι στην αποστολή”.

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι και τον Μεντί: “Ελπίζω ότι θα είναι στη διάθεση μου για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι σοβαρό και είναι θέμα ημερών να είναι μαζί μας το συντομότερο”.

Για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης:Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στους επόμενους μήνες. Κοιτάζω από μέρα σε μέρα, θα μιλήσουμε για το μέλλον και το τι θα συμβεί. Το σημαντικότερο για την Ρεάλ είναι να συγκεντρωθεί το παιχνίδι του Σαββάτου (24/4) με την Μπέτις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.