Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-1: Τα είχε όλα η ματσάρα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο χορταστικό "clasico"! Μπενζεμά και Κρόος οι σκόρερ της Ρεάλ, μείωσε ο Μινγκέθα, δοκάρια από τους Βαλβέρδε, Μέσι και Ιλάις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ για το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 και στο “clasico” με την Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της La Liga απολαμβάνοντας σερί 13 ματς. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο -1, ενώ ο Λιονέλ Μέσι δεν βρήκε δίκτυα για έβδομο συναπτό ντέρμπι.

Η Ρεάλ ξεκίνησε με απίθανο τρόπο και δύο γκολ σε δύο τελικές προσπάθειες! Ο Μπενζεμά σκόραρε με εντυπωσιακό τακουνάκι στο 13′. Ήταν το πρώτο τέρμα του Γάλλου φορ σε εννέα ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 28ο λεπτό ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε σε Αραούχο, Ζόρντι Αλμπα και έγραψε το 2-0.

Η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Βαλβέρδε, ενώ η Μπάρτσα στο το 45’+1 απάντησε με τον Μέσι, ο οποίος από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο πίσω δοκάρι. Στην επανάληψη οι Καταλανοί πίεσαν με νέο πρόσωπο τον Γκριεζμάν, ο οποίος συμμετείχε στ 2-1 του Μινγκέθα στο 60′.

Ο Καζεμίρο αποβλήθηκε στο φινάλε με δύο κίτρινες σε 55 δευτερόλεπτα, στην πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία των ντέρμπι. Η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε 2-2 με τον Ιλάις Μορίμπα να σημαδεύει το δοκάρι στο 90+4′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.