Μήτρογλου: «Να βοηθήσω στην εκπλήρωση των στόχων»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον που έδειξε για αυτόν η Φούλαμ, δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου στις πρώτες του κουβέντες σαν παίκτης των Λονδρέζων.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον που έδειξε για αυτόν η Φούλαμ, δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου στις πρώτες του κουβέντες σαν παίκτης των Λονδρέζων. 
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, στην Premier League και ειδικά στην Φούλαμ που είναι σημαντικός σύλλογος στο πρωτάθλημα. Βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας. Είμαι κολακευμένος που με ήθελαν τόσο πολύ και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ» δήλωσε αρχικά ο έλληνας φορ ο οποίος συνεχίζοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ρενέ Μόλενστιν, ενώ τόνισε πως είχε επικοινωνία με τον Καραγκούνη πριν υπογράψει το συμβόλαιο του.

«Νιώθω πραγματικά χαρούμενος που θα δουλέψω με τον Ρενέ Μόλενστιν. Γνωρίζω ότι έχει πολλή εμπειρία. Μου εξήγησε τον τρόπο που δουλεύει και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Έχω μιλήσει επίσης με τον Γιώργο (Καραγκούνη) πριν έρθω εδώ και μου είπε μόνο τα καλύτερα για τη Φούλαμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.