«Η Χαλ δίνει 1 εκατ. λίρες για Σαμαρά»

Πρόταση 1 εκατ. λιρών Αγγλίας (1.2 εκατ. ευρώ) είναι έτοιμη να καταθέσει η Χαλ στη Σέλτικ προκειμένου να αποκτήσει τον Γιώργο Σαμαρά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hull Daily Mail.

Πρόταση 1 εκατ. λιρών Αγγλίας (1.2 εκατ. ευρώ) είναι έτοιμη να καταθέσει η Χαλ στη Σέλτικ προκειμένου να αποκτήσει τον Γιώργο Σαμαρά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hull Daily Mail.

Ο διεθνής Έλληνας στράικερ από την Πρωτοχρονιά θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες καθώς θα φτάσει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους Καθολικούς.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας έχουν πλησιάσει τον «Sam» για ανανέωση συμβολαίου αλλά ο ίδιος δείχνει απρόθυμος να συνεχίσει στη Γλασκώβη και ο Νιλ Λένον φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι η καριέρα του παίκτη στη Σέλτικ οδεύει προς το τέλος.

Έτσι σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία επταψήφια πρόταση από τους «τίγρεις» ίσως κάνει τη σκωτσέζικη ομάδα να σκεφτεί την παραχώρησή του από τώρα, παρά να τον χάσει χωρίς να βάλει τίποτε στα ταμεία της το καλοκαίρι.

Παρ’ όλο που ο τεχνικός της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ Στιβ Μπρους διέψευσε πρόσφατα το ενδιαφέρον για Σαμαρά, η Hull Daily Mail θεωρει΄ότι ο Έλληνας διεθνής αποτελεί μία καλή και αξιόπιστη λύση για την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.