Σόλσκιερ και Έρικσον για την Κάρντιφ

Μετά από δυόμιση χρόνια στον πάγκο της Κάρντιφ ο Μάλκι Μακέι αποτέλεσε παρελθόν, με τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Σβεν Γκόραν Έρικσον να λογίζονται οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του.

Μετά από δυόμιση χρόνια στον πάγκο της Κάρντιφ ο Μάλκι Μακέι αποτέλεσε παρελθόν, με τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Σβεν Γκόραν Έρικσον να λογίζονται οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του.

Οι σχέσεις του 41χρονου Σκωτσέζου προπονητή με τον ιδιοκτήτη της ουαλικής ομάδας Βίνσεντ Ταν πέρασαν από σαράντα κύματα κυριολεκτικά! Ο Μαλαισιανός επιχειρηματίας διαφώνησε στο μεταγραφικό σχεδιασμό της περιόδου του Ιανουαρίου με τον Μακέι, τον οποίο απείλησε με απόλυση στις 16 Δεκεμβρίου.

Παραμονές του αγώνα με τη Λίβερπουλ (ήττα, με 3-1, στο «Άνφιλντ») δεν επέτρεψε στον Μακέι να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου, ενώ προ μηνών είχε αντικατασταθεί ο βοηθός του Ίαν Μούντι από τον 23χρονο φίλο του γιου του Ταν Άλισερ Αψαλάμοφ!

Η επόμενη ημέρα της Κάρντιφ περιλαμβάνει αναζήτηση προπονητή, με το φοβερό να είναι πώς βρετανικά γραφεία στοιχημάτων δίνουν αποδόσεις για ν΄ αναλάβει την Κάρντιφ ο ίδιος ο Ταν. Πρώτο φαβορί θεωρείται ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ της Μόλντε, με δεύτερο τον Σβεν Γκόραν Έρικσον που βρίσκεται στην Γκουανγκζού Φούλι στην Κίνα. Με τον Νορβηγό, πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήδη έχουν αρχίζει συζητήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.