Μένει στη Νόριτς ο Γκαρίδο

«Μόνιμος κάτοικος» του «Κάροου Ρόουντ» θα είναι στο εξής ο Χαβιέρ Γκαρίδο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νόριτς με τη μορφή του δανεισμού από τη Λάτσιο.

«Μόνιμος κάτοικος» του «Κάροου Ρόουντ» θα είναι στο εξής ο Χαβιέρ Γκαρίδο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νόριτς με τη μορφή του δανεισμού από τη Λάτσιο.
Ο 28χρονος Ισπανός θα ανήκει και τυπικά στα «καναρίνια» από την 1η Ιουλίου, αφού συμφώνησε να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, με την προοπτική της επέκτασης για ένα χρόνο ακόμη. Η ιταλική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της ποσό, το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό.
Ο Γκαρίδο ήταν βασικός στην ομάδα του Κρις Χόουτον στη διάρκεια της περιόδου, παίζοντας συνολικά σε 34 αγώνες, με τον προπονητή της Νόριτς να δηλώνει πως δεν του πέρασε ούτε λεπτό από το μυαλό η ιδέα πως δεν θα είχε μαζί του και τη νέα σεζόν τον ποδοσφαιριστή. «Είμαι ενθουσιασμένος που εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες του Χάβι σε μόνιμη βάση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χόουτον και συνέχισε: «Από το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε σε 34 παιχνίδια και το γεγονός ότι υπογράψαμε νέο συμβόλαιο μαζί του ήταν η απόδειξη της συνεισφοράς του στην ομάδα».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα ‘μόνιμο’ συμβόλαιο και νιώθω πολύ άνετα με τα πάντα εδώ, με τους παίκτες, το τεχνικό προσωπικό και φυσικά με τους οπαδούς» υποστήριξε από την πλευρά του ο έμπειρος παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.