Αποφασισμένη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Τότεναμ επικράτησε, με 2-1, της Στόουκ στο «Μπριτάνια» για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Αγγλίας και παραμένει στο κόλπο για την έξοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ επικράτησε, με 2-1, της Στόουκ στο «Μπριτάνια» για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Αγγλίας και παραμένει στο κόλπο για την έξοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας δέχθηκε σοκ νωρίς, βρισκόμενη πίσω στο σκορ από τον Στίβεν Ενζόνζι στο 3΄. Ο Κλιντ Ντέμπσι ισοφάρισε για τους Λονδρέζους στο 20΄, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αντίδραση που έχει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ στη φετινή Πρέμιερσιπ.

Η αποβολή του Τσάρλι Άνταμ στο 47΄, για μαρκάρισμα στον Βερτόγκεν, άλλαξε τη ροή του αγώνα, με την Τότεναμ να καταφέρνει να την εκμεταλλευτεί στο 83΄ με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να επιβεβαιώνει την εξαιρετική του φόρμα και να δίνει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 2-1.

Με τη νίκη αυτή η Τότεναμ έφθασε στους 69 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, ούσα στο +2 από την Άρσεναλ η οποία έχει, όμως, ένα ματς λιγότερο.

Το 1-2 αυτό αποτέλεσε το πέμπτο ματς στο «Μπριτάνια», σε ισάριθμες φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο Στόουκ-ον-Τρεντ, που λήγει με το ίδιο σκορ (δύο 2-1 έχει η Στόουκ, τρία 1-2 πλέον η Τότεναμ!). Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τουλάχιστον δύο γκολ σε έξι σερί εκτός έδρας ματς, μετά το αποτέλεσμα αυτό, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που πέτυχε την περυσινή περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.