Ο Τόρο είναι στη λίστα

Στη μετεγγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης.

Στη μετεγγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης. Αυτό υποστήριξε ο Στιούαρτ Μάθισον, ο δημοσιογράφος της «Manchester Evening News», ο οποίος αποκάλυψε το θέμα. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Goal», οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, πέρα από αυτή του Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά, ο Μάθισον δήλωσε: «Μια πηγή που έχω στην Αθήνα με πληροφόρησε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στείλει άνθρωπο να παρακολουθήσει τον Τοροσίδη. Δεν ήρθε ο Μάρτιν Φέργκιουσον, ο αδερφός του σερ Αλεξ που παρακολουθεί παίκτες σε όλον τον κόσμο, αλλά κάποιος άλλος. Και δεν ξέρω σε ποιον αγώνα ακριβώς ήρθε. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ επισήμως δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Όταν ολοκληρώνεται κάποια μεταγραφή, τότε μόνο μας ενημερώνει. Έτσι γίνεται εδώ στην Αγγλία».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήδη στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα παίζει ο Βραζιλιάνος Ραφαέλ ντα Σίλβα. Ο Γκάρι Νέβιλ δεν είναι πια βασικός. Υπάρχουν, άλλωστε, κι άλλες λύσεις εκ των έσω, όπως ο Γουές Μπράουν και ο Τζον Ο Σέι. Αν επείγει κάτι, είναι η αντικατάσταση των Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.