«Στη Mάντσεστερ για πολλά χρόνια ο Τσιτσαρίτο»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Χαβιέ Ερνάντες να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον.

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Χαβιέ Ερνάντες να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως πρόθεση τόσο της διοίκησης όσο και δική του είναι να μείνει ο Τσιτσαρίτο  στην πρωταθλήτρια Αγγλίας για πολλά χρόνια, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει αυτή την περίοδο.

Ο Ερνάντες δύσκολα βρίσκει χώρο στην επίθεση της Μάντσεστερ, αφού ο Φέργκιουσον χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ, με αποτέλεσμα ο Μεξικανός φορ να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο για να αγωνίζεται περισσότερο. Πάντως μετά τα όσα δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δύσκολα θα αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.
 
«Ο Ερνάντες παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα, στην οποία θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα, αφού πρόθεση της διοίκησης και δικής μου, είναι να τον κρατήσουμε κοντά μας. Μπορεί να αγωνίζεται λιγότερο από όσο θα ήθελε, αλλά έχει καταλάβει πως δεν μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα σαν τη δική μας», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: 
 
«Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε τον Χαβιέ. Θα μείνει στην ομάδα μας, αφού αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για την καριέρα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.