Έκλεισε η μεταγραφή-ρεκόρ του Ρονδόν

Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα, Σάλομον Ρονδόν, ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον κοστίζοντας ποσό ρεκόρ στον σύλλογο των Γουέστ Μίντλαντς.

Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα, Σάλομον Ρονδόν, ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον κοστίζοντας ποσό ρεκόρ στον σύλλογο των Γουέστ Μίντλαντς.

Ο 25χρονος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την πρώην ομάδα του Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να λαμβάνει το ποσό των δώδεκα εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ρονδόν βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Άλμπιον, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και μετά την ολοκλήρωση των τυπικών αποτέλεσε την πέμπτη μεταγραφή των «baggies».

Λογικά θα είναι έτοιμος, αναμένοντας και την άδεια εργασίας, από το επόμενο Σαββατοκύριακο για να προσφέρει στην ομάδα του Τόνι Πιούλις, η οποία δίνει τον πρώτο αγώνα Πρέμιερ Λιγκ για φέτος με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Χόθορνς» τη Δευτέρα (10/8).

Στη Μάλαγα ο Ρονδόν σκόραρε 25 γκολ σε 67 εμφανίσεις, ενώ στη συνέχεια πέρασε μία διετία στη Ρούμπιν Καζάν με 13 τέρματα σε 36 συμμετοχές. Στη συνέχεια έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την οποία πέτυχε 20 γκολ σε 37 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.