Ο Κάριους φέρνει τον Αλισον στη Λίβερπουλ

Σε νέα απόπειρα για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ρόμα, Αλισον, αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση της Λίβερπουλ μετά την καταστροφική για την ομάδα εμφάνιση του Λόρις Κάριους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε νέα απόπειρα για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ρόμα, Αλισον, αναμένεται να  προχωρήσει η διοίκηση της Λίβερπουλ μετά την καταστροφική για την ομάδα εμφάνιση του Λόρις Κάριους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
 
Ο προπονητής των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ ήταν ήδη έτοιμος να φέρει ένα καινούριο Νο 1 στο Ανφιλντ μέσα στο καλοκαίρι και ο γκολκίπερ της εθνικής Βραζιλίας είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία επιλογή.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγγλικός σύλλογος χτυπάει την πόρτα των «τζιαλορόσι» για τον Αλισον,  αλλά οι Ρωμαίοι ζητούν 70 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρησή του.
 
Ο Κλοπ όμως δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή άλλες εναλλακτικές και έτσι η Λίβερπουλ ελπίζει ότι θα επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις για τον 25χρονο διεθνή, τον οποίο ο προπονητής της Ρόμα Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο περιμένει ότι θα έχει στην ομάδα και του χρόνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.