Λεμπρόν: « Τρέλα το Άνφιλντ»

Άκρως εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ (1-1), έμεινε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Άκρως εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ (1-1), έμεινε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «σταρ» του ΝΒΑ έχει αποκτήσει μικρό μέρος των μετοχών της ομάδας και κατά την επίσκεψή του στην Αγγλία, συναντήθηκε τόσο με τον Κένι Νταλγκλίς όσο και με τον Στίβεν Τζέραρντ.

«Εντυπωσιάστηκα από το πόσο καταπληκτικοί και παθιασμένοι είναι οι φίλαθλοι, ενώ το να διασχίσω το γήπεδο πριν το ματς και να δω όλη αυτή την ιστορία και τις επιτυχίες του παρελθόντος από κοντά, με γέμισε με ενέργεια», σχολίασε ο Αμερικάνος.

Και πρόσθεσε: «Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα 19 φορές (για την ακρίβεια οι τίτλοι είναι 18) και αυτό σημαίνει πολλά. Ήταν σπουδαίο να διαβάσω για τον βασιλιά Κένι και τον Στίβεν Τζέραρντ ένα παιδί της περιοχής που είναι αρχηγός της ομάδας. Επίσης ήταν απλά καταπληκτικό να βλέπεις στο Άνφιλντ 40 χιλιάδες τρελαμένους οπαδούς να φωνάζουν συνεχώς κατά τη διάρκεια του ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.