Λίβερπουλ: Οι πέντε κορυφαίοι συμπαίκτες του Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον επέλεξε τους πέντε καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχει παίξει, συμπεριλαμβανομένης και μίας απρόσμενης επιλογής, από τη Γιουνάιτεντ.  

Αν και παίζει μαζί με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Σαντιό Μανέ και ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ, ο αρχηγός της Λίβερπουλ δεν μπορούσε να επιλέξει κανέναν από τους τρέχοντες συμπαίκτες του στους «κόκκινους», στις επιλογές του.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Χέντερσον κατάφερε να «χωρέσει» τέσσερις από τους πρώην συμπαίκτες του στο «Άνφιλντ», αλλά η πέμπτη του επιλογή ήταν μη αναμενόμενη, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον οποίο όμως συνυπήρξε στην Εθνική Αγγλίας. 

Οι ερωτήσεις έγιναν από τον Ρίο Φέρντιναντ στο «Locker Room».

ΣΤΙΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ  Γι΄αυτά που έκανε για μένα και γενικότερα με την παρουσία του, στέκεται στην κορυφή.

ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ Ήταν γεννημένος νικητής και δεν τραυματίστηκε ποτέ. Ακόμα και όταν ήταν τραυματίας, θα έπαιζε. Ποτέ δεν ήταν στο ιατρείο. Αυτή τη νοοτροπία ειχε, αγαπούσε να παίζει ποδόσφαιρο, πάντα ήθελε να παίξει είτε ήταν τραυματίας είτε είχε ένα χτύπημα. Η νοοτροπία του ήταν τόσο καλή.

ΡΑΧΙΜ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ Τον είδα στην αρχή του ταξιδιού του και ήταν απίστευτο που έχει φτάσει μέχρι τώρα. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί ακόμα να βελτιωθεί, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι επιφυλάσσει το μέλλον γι΄αυτόν.

ΦΙΛΙΠΕ ΚΟΟΥΤΙΝΙΟ Τόσο καλός τεχνικά ως παίκτης. Όπως και του Σουάρες, του άρεσε πολύ να παίζει ποδόσφαιρο, ήθελε να είναι εκεί έξω στο γήπεδο, απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο. Κορυφαίος παίκτης και υπέροχος πατέρας!

Αφού ονόμασε τέσσερις πρώην συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ που βέβαια έχουν φύγει  από το «Άνφιλντ», ο Χέντερσον χαρακτήρισε εκπληκτικό έναν παίκτη, ως την πέμπτη επιλογή του.

ΓΟΥΕΪΝ ΡΟΥΝΕΪ  Δύσκολο για έναν παίκτη της Λίβερπουλ, αλλά πρέπει να έχω ανοικτό μυαλό, ώστε οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ να μην μας μισούν τόσο πολύ. Μπορούσε να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Τι παίκτης! Υπέροχο άτομο επίσης στα αποδυτήρια, έχοντας πάντα ένα γέλιο στο στόμα του και ένα αστείο να πει. Σε έκανε να νιώθεις πολύ άνετα στην ομάδα, πάντα πρόθυμος να μιλήσει σε όλους, είτε ήσουν κορυφαίος παίκτης είτε νέος παίκτης. Είχε τόσο μεγάλη επιρροή και μια τόσο μεγάλη καριέρα. Το να μπορώ να παίξω μαζί του στην Εθνική ομάδα, ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.