Σάλος στην Αίγυπτο για τη…μη ψήφο στον Σαλάχ!

Στα άκρα οι σχέσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ με την ομοσπονδία της Αιγύπτου, καθώς οι συμπατριώτες του δεν τον ψήφισαν στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Στα άκρα οι σχέσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ με την ομοσπονδία της Αιγύπτου, καθώς οι συμπατριώτες του δεν τον ψήφισαν στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ αναδείχτηκε τέταρτος στην σχετική ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη του 2019, ωστόσο οι ψήφοι του προπονητή της Εθνικής Αιγύπτου και του αρχηγού της δεν καταγράφηκαν στη σχετική λίστα, ενώ ο συμπατριώτης του εκπρόσωπος των ΜΜΕ προτίμησε τον Σαντιό Μανέ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας, τόσο ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός Σοκί Γκαρίμπ, όσο και ο αρχηγός Αχμέντ Ελμοχαμαντί είχαν καταθέσει κανονικά τις ψήφους τους, με τον Σαλάχ στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους. Ωστόσο στα αρχεία που δημοσιοποίησε η ΦΙΦΑ για τα αποτελέσματα των βραβείων «The Best», οι ψήφοι των Αιγυπτίων δεν αναφέρονται καν!

Μοναδική έγκυρη αιγυπτιακή ψήφος ήταν αυτή του δημοσιογράφου Χάνι Ντανιάλ, ο οποίος ψήφισε κατά σειρά προτίμησης τους Μανέ, Ροονάλντο, αφήνοντας τρίτο τον Σαλάχ!

Η ομοσπονδία, με επιστολή της στη ΦΙΦΑ ζητά διευκρινίσεις για οτον λόγο που δεν καταγράφηκαν οι ψήφοι της, ωστόσο δεν είναι λίγοι στην Αίγυπτο αυτοί που θεωρούν ότι η ομοσπονδία έκανε «σαμποτάζ» στο μεγαλύτερο αστέρι της χώρας καθυστερώντας την αποστολή των ψήφων, λόγω της κριτικής του άσου της Λίβερπουλ εναντίον των στελεχών της για έλλειψη οργάνωσης τόσο στο Μουντιάλ 2018, αλλά και στο καλοκαιρινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η αντίδραση του Σαλάχ ήρθε μέσω social media. Αρχικά, αφαίρεσε από την «ταυτότητά» του σε Twitter και Instagram τον τίτλο «παίκτης της Λίβερπουλ και της Αιγύπτου», αφήνοντας μόνο την ιδιότητά του ως παίκτη των «ρεντς».

Στη συνέχεια, ανάρτησε φωτογραφία του με την αιγυπτιακή σημαία και το μήνυμα: «Ό, τι και να κάνουν για να προσπαθήσουν να αλλάξουν την αγάπη μου για την Αίγυπτο», δεν θα τα καταφέρουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.