Φορτούνης: «Είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης και είμαι πολύ χαρούμενος!»

Οι δηλώσεις του αρχηγού των "Ερυθρόλευκων" με τους σφυγμούς πιο κοντά στο... φυσιολογικό...

Σε νέες δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε: «Πραγματικά απίστευτο, συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ Τω Θεώ πάνω από όλα που μετά από δύσκολες χρονιές για μένα, είχα δύο δύσκολους τραυματισμούς κατάφερα να ζήσω αυτό και να είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης και είμαι πολύ χαρούμενος».

Συνεχίζοντας μιλώντας στην CosmoteTV είπε: «Δώρο Θεού θα το έλεγα. Πέρασα πολλά με αυτήν την ομάδα, πέρασα δύσκολες στιγμές αλλά έβαζα πάντα ένα στόχο, να γίνομαι όλο και καλύτερος και ήρθε η δικαίωση αυτήν που είναι κάτι το… μοναδικό».

Αναφορικά με διάφορα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς: «Κι όμως έγινε… Ο κόσμος πάντα θέλει το καλό για την ομάδα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά είναι λογικό να ξεσπά σε μερικούς παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, Εγώ είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης και το ζω».

Και κατέληξε: «Ως μπαμπάς αυτό που κατάφερα σήμερα, ήταν στο γήπεδο η οικογένειά μου φυσικά, τα παιδιά μου… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια και με στήριξε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Και το είχα πει κι όταν τραυματίστηκα ό,τι θέλω να με δει και πάλι ο γιος μου όπως ήμουν και πριν. Τα κατάφερα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.