Κοβάσεβιτς: «Στους Ολυμπιακούς, στους Έλληνες, στη οικογένειά μου, σε όλον τον κόσμο… Όλοι το αξίζουν…»

Όλα όσα σημείωσε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής των «Ερυθρόλευκων»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, δημιουργός αυτού του Ολυμπιακού με τις επιλογές του ως τεχνικός διευθυντής, απάντησε για το αν περίμενε αυτόν τον ιστορικό επίλογο στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Ναι, από ένα σημείο και μετά μπορούσα να το φανταστώ γιατί η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή (σ.σ. η έλευση κι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Μεντιλίμπαρ) έγινε μια πολύ μεγάλη αλλαγή κι οι παίκτες που ήρθαν βοήθησαν πολύ, αλλά κι εκείνοι που ήταν από πριν εδώ, έδειξαν μια άλλη απόδοση. Βελτιώθηκαν όλοι πάρα πολύ και όλοι μας γίναμε μια πάρα πολύ έτοιμη και δυνατή ομάδα. Δείξαμε όμορφα πράγματα, παίξαμε πολύ καλά από εκεί και πέρα σε πολλά παιχνίδια. Νομίζω πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν κάτι που το αξίζαμε. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή. Όλη η κοινωνία του Ολυμπιακού το άξιζε, έχει δουλέψει πάρα πολύ. Έχουμε τον πρόεδρό μας ο οποίος μας οδηγεί σ’ αυτόν το δρόμο και νομίζω πως όλη η Ελλάδα κι οι Έλληνες το άξιζαν αυτό».

Και συνέχισε μιλώντας στην CosmoteTV: «Στους Ολυμπιακούς, στους Έλληνες, στη οικογένειά μου, σε όλον τον κόσμο… Όλοι το αξίζουν…».

Όσο για το μέλλον; «Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να διεκδικεί τίτλους. Θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για να κερδίσει τίτλους, για να κερδίσει κι άλλα, θέλει να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνεχώς για κάτι ακόμη μεγαλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.