Ανέλαβε τη Σάντερλαντ ο Άντβοκατ

Ο Ντικ Άντβοκατ είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γκουστάβο Πογιέτ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σάντερλαντ το βράδυ της Τρίτης, με τον Ολλανδό να τονίζει πως πρόκειται για μια πρόκληση.

Ο Ντικ Άντβοκατ είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γκουστάβο Πογιέτ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σάντερλαντ το βράδυ της Τρίτης, με τον Ολλανδό να τονίζει πως πρόκειται για μια πρόκληση. Οι ιθύνοντες των «μαυρόγατων» αναζητούσαν τον ιδανικό για τη θέση του προπονητή, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.


Το συμβόλαιο του Ολλανδού θα έχει χρονική ισχύ έως το καλοκαίρι, ενώ θα προβλέπει μπόνους 500 χιλιάδων λιρών, σε περίπτωση, παραμονής στην Premier League. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, προσπαθώντας να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, που έχει διαταραχθεί από τα τελευταία αποτελέσματα και την απομάκρυνση του Ουρουγουανού τεχνικού.


Ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Έλις Σορτ τόνισε για την πρόσληψη του Άντβοκατ: «Έχει απίστευτο βιογραφικό και σπουδαίες εμπειρίες από τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της προπονητικής. Μοναδικός μας στόχος τώρα είναι η παραμονή στην κατηγορία».


Από την πλευρά του, ο Ολλανδός τεχνικός υπογράμμισε: «Η Σάντερλαντ είναι σπουδαίος σύλλογος και παρουσιάστηκε μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και από αυτή τη στιγμή δηλώνω απόλυτα προσηλωμένος στην επίτευξη του στόχου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.