Ένδυμα περιπάτου για Έβερτον και Γιουνάιτεντ

Με άνετες νίκες συνέχισαν στην Πρέμιερ Λιγκ Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 3-0 των Νιούκαστλ και Τότεναμ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με άνετες νίκες συνέχισαν στην Πρέμιερ Λιγκ Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 3-0 των Νιούκαστλ και Τότεναμ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ έφθασε τους 56 βαθμούς και την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στους 50 την Τότεναμ μαζί με τη Σαουθάμπτον. Ένα δυνατό 25λεπτο των γηπεδούχων στο «Ολντ Τράφορντ» έκρινε τον αγώνα, με τους Φελαϊνί στο 9΄, Κάρικ (19΄, είχε και την ασίστ στο 1-0) και Ρούνι (34΄) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Όσον αφορά τα «ζαχαρωτά» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά το καλύτερο πρόσωπο που έδειξαν μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποίησαν μεστό ματς απέναντι στις «καρακάξες». Έφθασαν έτσι στους 31 πόντους και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Νιούκαστλ παρέμεινε στους 35. Από το 59΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κολοτσίνι.

ΜακΚάρθι στο 20ό λεπτό, Λουκάκου με πέναλτι στο 56΄ και Μπάρκλι στο 93΄ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, που αποτελεί ανάσα για την Έβερτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.