Άλι: «Κάθε πρωί έχω μία υπενθύμιση στο κινητό μου…»

Ο Ντέλι Άλι, βλέπει «φως στο τούνελ» για την επιστροφή του στη δράση, με απώτερο στόχο το Μουντιάλ 2026!

Ο Ντέλι Άλι, αποκάλυψε ότι είναι «απελπισμένος» να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 με την Αγγλία.

Ο μέσος της Έβερτον δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν δανεικός στην Μπεσίκτας από τα «ζαχαρωτά». Στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχει παίξει από τον Αύγουστο του 2022.

Οι τραυματισμοί στο ισχίο και στη βουβωνική χώρα περιόρισαν τη συμμετοχή του, αλλά ο 28χρονος δηλώνει “μπορώ να δω το φως στο τέλος του τούνελ”, καθώς στοχεύει την επιστροφή στη δράση.

Όπως είπε στο Sky Sports, αισθάνεται ότι είναι κοντά στο να μπορέσει να επιστρέψει στο γήπεδο.

«Έχω μια υπενθύμιση στο τηλέφωνό μου κάθε μέρα στις 11:00: Παγκόσμιο Κύπελλο 2026», αποκάλυψε. «Ο κόσμος μπορεί να πει ότι δεν έχω παίξει εδώ και ένα χρόνο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Ξέρω πού είναι το επίπεδό μου».

Ο Άλι, εντάχθηκε στην Έβερτον από την Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2022, και έπαιξε βασικό ρόλο στη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 3-2 χάρη στην οποία η ομάδα του απέφυγε τον υποβιβασμό στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ωστόσο, παράλληλα με τους τραυματισμούς, έχει ανοιχτεί δημοσίως για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά και σε ολόκληρη την καριέρα του. Επίσης, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Ο 28χρονος είχε αποκαλύψει ότι είχε νοσηλευτεί έξι εβδομάδες σε ειδικό κέντρο, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα υπνωτικά χάπια, μετά την παρουσία του στην Τουρκία.

Η Έβερτον τον υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του και, παρά το ότι το συμβόλαιό του με τον σύλλογο λήγει αυτό το καλοκαίρι, ελπίζει ότι μπορεί να το ξεπληρώσει.

«Ήταν απλώς ένα θέμα τραυματισμού. Αυτό που ελπίζω είναι να φτάσω στο τέλος του. Μπορώ να δω το φως στο τέλος του τούνελ. Έπρεπε να κάνω υπομονή και ήταν ένα μακρύ ταξίδι με τον τραυματισμό, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Με βοήθησε να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο ως άτομο, να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Ο πόνος του τραυματισμού είναι κάτι που μπορώ να διοχετεύσω όταν επιστρέψω».

Ο Άλι, έχει 37 συμμετοχές στην Εθνική Αγγλίας, με 3 γκολ, αλλά δεν έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο από το 2019.

«Ο μόνος στόχος που έχω είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η νοοτροπία μου είναι να το παίρνω μέρα με τη μέρα, να βεβαιωθώ ότι ο τραυματισμός μου επουλώνεται σωστά και ότι είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το καλοκαίρι. Δεν θέλω να βιαστώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.