Νότιγχαμ Φόρεστ: Περιμένει και ελπίζει…

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταθέσει έφεση κατά της αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών για παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League, επιβεβαίωσε ο σύλλογος.

Μια ανεξάρτητη επιτροπή διαπίστωσε ότι οι απώλειες της Φόρεστ το 2022-23 ξεπέρασαν το όριο των 61 εκατομμυρίων λιρών κατά 34,5 εκατομμύρια. Οι βαθμοί απώλειας έφεραν τη Φόρεστ στη ζώνη του υποβιβασμού και στη 18η θέση, έναν βαθμό πίσω από τη Λούτον.

Η Φόρεστ ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο. Είναι η δεύτερη ομάδα κατηγορίας που τιμωρείται για παραβιάσεις του PSR, αφού η Έβερτον έχασε 10 πόντους τον Νοέμβριο, ο οποίος μειώθηκε σε έξι μετά την έφεση. Την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος δήλωσε ότι ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένος» με την απόφαση, η οποία είπε ότι «εγείρει ζητήματα ανησυχίας για όλους τους υποψηφίους συλλόγους».

Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να χάσουν 105 εκατομμύρια σε τρεις σεζόν, 35 εκατομμύρια ανά σεζόν, αλλά η μέγιστη απώλεια της Φόρεστ επετράπη να είναι μόνο 61 εκατομμύρια επειδή πέρασαν δύο χρόνια από την περίοδο αξιολόγησης στο Πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος επρόκειτο να χτυπηθεί με αφαίρεση έξι πόντων, τρεις βαθμούς για την αρχική παραβίαση και άλλους τρεις για το μέγεθος της παραβίασης, αλλά η “έγκαιρη έκκληση” και η “συνεργασία” σημαίνει ότι μειώθηκε σε τέσσερις βαθμούς. Όταν επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση 22 νέων παικτών εκείνο το καλοκαίρι (ρεκόρ), φέρνοντας επίσης πέντε παίκτες ως δανεικούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.