Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ 4-2: Επιστροφή Πακετά, επιστροφή στις νίκες (highlights)

Μετά από δύο μήνες ο Πακετά επέστρεψε στην ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ και η ομάδα επέστρεψε και στις νίκες με το 4-2 απέναντι στην Μπρέντφορντ. Χατ-τρικ ο Μπόουεν. Φανταστικό γκολ ο Έμερσον. Άπιαστος ο Κούντους.

Με τον Πακετά να επιστρέφει στην ενδεκάδα η Γουέστ Χαμ μπήκε με ενέργεια και με κέφι στο γήπεδο σκοράροντας δις με τον Μπόουεν (5′ και 7′).

Εντυπωσιακή όμως η απάντηση από την Μπρέντφορντ με τον Μοπέ (13′) και με την μείωση του σκορ σε 2-1 οι δύο ομάδες έγιναν πιο προσεκτικές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη κατοχή μπάλας αλλά ο εξαιρετικός στην βραδιά Κούντους απειλούσε συνεχώς για τους γηπεδούχους. Το ημίχρονο έληξε 2-1.

Στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ σκόραρε και ο Μπόουεν πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ (63′) ενώ ακολούθησε φανταστικό σουτ του Έμερσον για το 4-1 (69′).

Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και η Μπρέντφορντ μείωσε με τον Γουισά (82′) αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Πρώτη νίκη για την Γουέστ Χαμ στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πέντε συνεχομενες ήττες.

Γουέστ Χαμ: Αρεολά – Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Ζουμά, Έμερσον – Άλβαρες, Σούτσεκ, Γουόρντ-Πράους – Κούντους (90+ Τζόνσον), Πακετά (77′ Αντόνιο), Μπόουεν

Μπρέντφορντ: Φλέκεν – Γέργκενσεν, Άγερ, Μι (61′ Κόλινς) – Λούις-Πότερ, Ονιέκα (73′ Γιάνελτ), Νούργκαρντ, Γένσεν (77′ Ντάμσγκαρντ), Ρεγκιλόν (73′ Ρούρσλεβ) – Τόουνι, Μοπέ (73′ Γουισά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.