Ο κολλητός του Ζαγοράκη που έπαιξε στη Λίβερπουλ, αλλά ο κόσμος τον ξέρει ως πορνοστάρ

Ήταν το back-up των Ντούντεκ και Βέστερφελντ στη Λίβερπουλ, δεν έχασε ποτέ η ομάδα του όταν αγωνίστηκε, υπήρξε κολλητός του Θοδωρή Ζαγοράκη στη Λέστερ, αλλά ο κόσμος τον θεωρεί πετυχημένο πορνοστάρ.

Ο λόγος γίνεται για τον Πέγκι Άρπεξαντ, ο οποίος εργάζεται μακριά από το ποδόσφαιρο πλέον, με τον κόσμο να τον θεωρεί ως έναν πετυχημένο πορνοστάρ. Ο ίδιος σε συνέντευξη του θέλησε να απαντήσεις στις φήμες που τον θέλουν να διαπρέπει στη βιομηχανία του πορνό…

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα της Λανς, της Λιλ, της Λέστερ και φυσικά της Λίβερπουλ. Στη Λέστερ συνυπήρξε μαζί με τον δικό μας Θοδωρή Ζαγοράκη και μάλιστα ο τελευταίος σε συνέντευξή του είχε πει πως εκείνη την περίοδο κολλητός του ήταν ο Πέγκι Άρπεξαντ.

Πέγκι Άρπεξαντ

Η απόδοση του στα παιχνίδια της Λέστερ με την Άρσεναλ τη σεζόν 1999/00, όπου χάρισαν στην ομάδα του την πρόκριση στον 5ο γύρο του FA CUP τράβηξε την προσοχή του Ουγιέ. Ο τότε τεχνικός των «Κόκκινων» εισηγήθηκε την απόκτηση του και έτσι εντάχθηκε σε έναν από τους πιο πετυχημένους συλλόγους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Άρπεξαντ πέρασε τρεις σεζόν στο Άνφιλντ και κατέκτησε έξι τρόπαια στην πορεία – δύο Λιγκ Καπ, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ένα Charity Shield και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ- ωστόσο έπαιξε μόνο σε έξι παιχνίδια με τους “κόκκινους” και τους κέρδισε όλους! Στα τρία από αυτά η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ.  

“Έι, γυρίζεις ταινίες πορνό;”

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν βρισκόταν στο γήπεδο, λίγοι θα αναγνώριζαν τον παλαίμαχο γκολκίπερ. Παρόλα αυτά κάποιος ασχολήθηκε μαζί του και το internet γέμισε με δημοσιεύματα ότι έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες για ενηλίκους!

Ο 50χρονος πλέον Άρπεξαντ έχει «αναγκαστεί» να αναφερθεί σε αυτές τις φήμες πολλές φορές. Τελευταία πριν λίγες ημέρες, όταν εφημερίδα από την Αγγλία τον ρώτησε ξανά, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Ένας Άγγλος έγραψε στο διαδίκτυο πριν από πολλά χρόνια ότι το έκανα αυτό και τώρα οι άνθρωποι μου λένε: “Έι, γυρίζεις ταινίες πορνό;”. Δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ ταινία πορνό, εντάξει. Δεν το κάνω αυτό. Εργάζομαι για μια αθλητική ασφαλιστική εταιρεία. Αυτό κάνω. Βάλτε το στην εφημερίδα σας – δεν κάνω ταινίες πορνό, μόνο ασφάλειες, εντάξει;»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.