Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Άγιος Βασίλης ο Γουντ με απίθανο χατ-τρικ! (highlights)

Στο δεύτερο παιχνίδι του Σάντο στο πάγκο της Φόρεστ, ο Κρις Γουντ πλήγωσε την παλιά του ομάδα πετυχαίνοντας 3 γκολ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με ανατροπή!

Η Νιούκαστλ εξ αρχής πίεσε την Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν την άφηνε να οικοδομεί επιθέσεις από την πίσω ζώνη, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Ίσακ στο 23′, με τον Σουηδό να φτάνει τα 10 γκολ στη σεζόν.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ελάνγκα στο 30′ και στο 33′ και τελικά τα κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου με τον Γουντ, πρώην παίκτη της Νιούκαστλ με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την ισοφάριση και βρήκαν και πάλι γκολ στο transition με τον Κρις Γουντ (53′ και 60′) να γράφει ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League μετά τον Χάρι Κέιν το 2017 που πετυχαίνει χατ-τρικ σε αναμέτρηση τη δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων.

Κάπως έτσι η Φόρεστ έφτασε στη πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα από τις 5 Νοεμβρίου έχοντας 17 βαθμούς, ενώ αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Νιούκαστλ (29 βαθμοί) ύστερα από 7 διαδοχικές νίκες στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.