Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 4-3: Έβρεξε γκολ στο ηλιόλουστο Λονδίνο (hls)

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι της πρωτεύουσας και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με την Γουέστ Χαμ να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους με το γκολ του Σούτσεκ μόλις στο 9ο λεπτό (1-0). Η απάντηση ήταν άμεση και η Πάλας πέτυχε την ολική ανατροπή μέσα σε 15 λεπτά. Ο Αγιού ισοφάρισε σε μια φάση που τραυματίστηκε ο Ζουμά (1-1) και μέχρι να οργανωθεί στην άμυνα η Γουέστ Χαμ με νέο στόπερ τον Ογκμπόνα δέχτηκε κι’άλλο γκολ με τον Ζάχα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στα γκολ (2-0, 20ο λεπτό). Με την συμπλήρωση 30 λεπτών ο Σλουπ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σούτσεκ και η Πάλας έβαλε και τρίτο γκολ (3-0). Το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Αντόνιο μετά από ασίστ του Σούτσεκ (3-2, 35ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ κυνηγούσε το σκορ όμως η Πάλας κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Έζε που έκανε ο Αγκέρ με τους γηπεδούχους να γράφουν το 4-2 με τον ποδοσφαιριστή που το κέρδισε από το Μαροκινό (4-2, 66ο λεπτό). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αγκέρ που είχε κάνει το πέναλτι μετά από νέα ασίστ του Σούτσεκ που ήταν μέσα σχεδόν σε όλα τα γκολ!

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε την 4η νίκη της στην επιστροφή του Ρόι Χότζον (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) στο Λονδίνο κα με 40 βαθμούς δύσκολα θα κινδυνέψει. Η Γουέστ Χαμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα (μετά τη Λίβερπουλ 1-2) και μπήκε σε μπελάδες καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ο ημιτελικός στο Conference League με την Αλκμάαρ (11/5).

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χότζον): Τζόνστον, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκέι, Μίτσελ, Ντουκουρέ (90′ Μιλιβόγεβιτς), Σλουπ, Έζε, Ολίσε, Ζάχα (84′ Εντουάρ), Αγιού

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Ζουμά, Αγκέρ, Έμερσον (46′ Κρέσγουελ), Σούτσεκ, Πακετά (69΄Ινγκς) Ράις, Φορνάλς (46′ Μπενραχμά), Μπόουεν, Αντόνιο (89′ Κορνέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.