Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ 0-4: «Χτύπησαν» τέσσερις φορές τα «σφυριά» (hls)

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 4-0 της Μπόρνμουθ εκτός έδρας για την 32η αγωνιστική της Premier League. Η νίκη είναι σημαντική για τα "σφυριά", καθώς τα φέρνει έξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αντόνιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 5’, ενώ ο Πακέτα με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας στο 12’.  Ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, πέτυχε το τρίτο γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο (43’), με τον Φορνάλς να ολοκληρώνει τη νίκη στο 72’. 

Οι “βυσσινί” δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν μετά το 2-0 που βρέθηκαν πίσω στο σκορ τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Δέχτηκαν το 13ο γκολ τους στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League. Η νίκη ανέβασε τη Γουέστ Χαμ στη 13η θέση του πίνακα, ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται έναν βαθμό και δύο θέσεις πίσω στη 15η θέση.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει μπροστά της δύσκολες αναμετρήσεις, όπως αυτή με τη Λίβερπουλ εντός έδρας την Τετάρτη και τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας στις 3 Μαΐου. Ωστόσο, μια τόσο κυρίαρχη νίκη έχει απαλύνει σημαντικά τις ανησυχίες της για τον υποβιβασμό. Η Μπόρνμουθ έχει μεγάλα παιχνίδια με τη Σαουθάμπτον την Πέμπτη και τη Λιντς εντός έδρας στις 30 Απριλίου που ακολουθούν, παρά το γεγονός ότι απέχει πέντε βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. 

Τα σφυριά κέρδισαν με… στυλ το τρίτο τους εκτός έδρας παιχνίδι στην Premier League για τη φετινή σεζόν, με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες στον πίνακα των σκόρερ. Δεν έδειξαν σημάδια κούρασης μόλις τρεις ημέρες μετά τη νίκη και την πρόκριση επί της Γκεντ για το Europa Conference League. Πριν από την Κυριακή, η Γουέστ Χαμ ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε σκοράρει στα πρώτα 15 λεπτά ενός αγώνα της Premier League φέτος. Το γκολ του Αντόνιο το διόρθωσε αυτό, ενώ γρήγορα ακολούθησε το δεύτερο του Πακέτα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.