Μαν. Σίτι – Έβερτον 1-1: Γκέλαρε και απονακρύνεται από την κορυφή (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι παρότι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, δεν καθάρισε το ματς και είδε τον Γκρέι να την ισοφαρίζει στην πρώτη τελική της Έβερτον στο ματς που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η προσέγγιση της Έβερτον ήταν ξεκάθαρη από την αρχή του ματς, καθώς μάρκαρε με δυναμικό τρόπο τον Έρλινγκ Χάαλντ και γέμισε την άμυνα με κόσμο ώστε να ελαχιστοποιήσει τους χώρους για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο 24ο λεπτό όμως ο Μαχρέζ βρήκε τρόπο να μεταφέρει τη μπάλα στην περιοχή στην εμβέλεια του Νορβηγού κι εκείνος πέτυχε το 21ο τέρμα του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ για να δώσει σε ακόμη μία περίπτωση τη λύση στην ομάδα του.

Η Σίτι θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η κεφαλιά του Στόουνς κατέληξε στο δοκάρι, ενώ η Έβερτον δεν κατάφερε να κάνει αισθητή επιθετικά την παρουσία της.

Σε ένα δεύτερο μέρος με πολλές διακοπές, η Σίτι δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και πληγώθηκε από την Έβερτον στην πρώτη τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο ματς η οποία πραγματοποιήθηκε στο 64ο λεπτό. Ήταν ωστόσο ένα καταπληκτικό γκολ από τον Γκρέι, που πέτυχε το πρώτο της καριέρας του κόντρα στους “σίτιζενς”.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η Σίτι πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βρει το τέρμα που θα της έδινε τη νίκη, αποτυγχάνοντας να την πετύχει για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.