Άλμπερς: «Ο Πογκμπά αργούσε στις προπονήσεις και έπαιζε»

Ο Γκίντο Άλμπερς άφησε αιχμές κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την αντιμετώπιση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.

Ο πρώην μάνατζερ του Ολλανδού παίκτη τόνισε πως παρότι προπονούνται σχεδόν δέκα ώρες την ημέρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» προτιμούσαν να χρησιμοποιούν τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος συνήθως αργούσε στις προπονήσεις. Ο Άλμπερς δήλωσε πως ο Φαν Ντε Μπεκ άξιζε περισσότερες ευκαιρίες στην αγγλική ομάδα. Τον Οκτώβριο ο Ολλανδός μέσος είχε αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του και να προσλάβει τον Αλί Ντουρσούν για νέο μάνατζερ.

Ο Άλμπερς δήλωσε στη «Voetbal Primeur»: «Ο Φαν ντε Μπικ έκανε ένα σχέδιο να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ σε άριστη κατάσταση… ήλπιζε σε μια ευκαιρία, αλλά η πολιτική και τα συμφέροντα παίζουν επίσης ρόλο εκεί».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έπρεπε να ανταγωνιστεί τον Πολ Πογκμπά. Ο Πογκμπά ερχόταν στο προπονητικό στρατόπεδο πολύ αργά, ζητούσε συγγνώμη και του επέτρεπαν να παίξει ξανά — στη θέση ενός αγοριού που προπονούνταν δέκα ώρες την ημέρα για οκτώ εβδομάδες για να δείξει ότι ήταν αρκετά καλός. Αυτό ήταν απογοητευτικό. Ήμουν απογοητευμένος για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Τέλος, ο Άλμπερς δήλωσε: «Στην Ολλανδία, ο Ντόνι κέρδισε όλη την εκτίμηση, έκανε καλή εμφάνιση και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους θαυμαστές. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε ποτέ. Η σχέση μεταξύ αυτού και του συλλόγου πραγματικά ψυχράνθηκε άσχημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.