Ο Ντε Χέα “έσωσε” τη Γιουνάιτεντ, σεφτέ ο Φαλκάο

Από του... χάρου τα δόντια γλίτωσε τους τρεις βαθμούς η Γιουνάιτεντ, η οποία χάρις στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Ντε Χέα, το πρώτο γκολ του Φαλκάο που συνδυάστηκε και με μια εξαιρετική αμυντική επέμβαση του Κολομβιανού, νίκησε 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ" την κακή αμυντικά Εβερτον, με αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα έτος στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Από του… χάρου τα δόντια γλίτωσε τους τρεις βαθμούς η Γιουνάιτεντ, η οποία χάρις στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Ντε Χέα, το πρώτο γκολ του Φαλκάο που συνδυάστηκε και με μια εξαιρετική αμυντική επέμβαση του Κολομβιανού, νίκησε 2-1 στο “Ολντ Τράφορντ” την κακή αμυντικά Εβερτον, με αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα έτος στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι δεν έθελξαν και πάλι με την απόδοσή τους, αποδεικνύοντας και πάλι το αυτονόητο και το πασιφανές… Οτι για να καταφέρουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει η επιθετική της λειτουργία να καλύπτει στο απόλυτα τα κενά που δημιουργεί η νοσούσα αμυντική.

Η νίκη της επί της Εβερτον οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στους Ντε Χέα και Φαλκάο. Ο πρώτος απόκρουσε πέναλτι του Μπέινς στα… χασομέρια του πρώτου μέρους και στη συνέχεια “έσβησε τα φώτα” σε τέσσερις περιπτώσεις πραγματοποιώντας εκπληκτικές επεμβάσεις -δίχως ίχνος υπερβολής.

Ο έτερος πρωταγωνιστής των “κόκκινων διαβόλων” ήταν ο Φαλκάο, ο οποίος έκανε σεφτέ στην Πρέμιερ Λιγκ σημειώνοντας το 2-1, ενώ έσωσε την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση της εστίας της διώχνοντας με το κεφάλι την μπάλα πάνω πάνω στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Τζαγκιέλκα. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27′ μετά από πάσα του Μάτα και σουτ του Ντι Μαρία. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 55′ μετά από σέντρα του Μπέινς και κεφαλιά του Νέισμιθ, ενώ το τελικό 2-1 το πέτυχε με σουτ ο Φαλκάο στο 62′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.