Τούχελ: “Αργήσαμε στις μεταγραφές, αλλά έγινε φανταστική δουλειά”

Ο Τόμας Τούχελ αναγνώρισε την καθυστέρηση που υπήρξε στην ενίσχυση της Τσέλσι, όμως απέφυγε να επιρρίψει ευθύνες, αποθεώνοντας τη διοίκηση του συλλόγου για τη δουλειά της.

Οι Λονδρέζοι προχώρησαν στην απόκτηση των Στέρλινγκ, Κουλιμπαλί, Τσουκουεμέκα και Κουκουρέγια, κινήσεις που αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον Γερμανό προπονητή.

Είναι προφανές ότι έχουμε καθυστερήσει. Δεν υπάρχει κάποιος που να ευθύνεται για αυτό αφού οι κυρώσεις που μας είχαν επιβληθεί ήταν εκείνες που μας ανάγκασαν να χάσουμε παίκτες-κλειδιά“, δήλωσε αρχικά ο Τόμας Τούχελ και συμπλήρωσε:

“Ωστόσο και οι δύο ιδιοκτήτες που ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Έχω μόνο θαυμασμό για τον Τοντ.

Δεν ξέρω πότε κοιμούνται, νομίζω πως δεν κοιμούνται ποτέ. Έχουμε μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες και οι μεταγραφές μιλούν από μόνες τους”.

Όσο για το πώς βλέπει τη μάχη του τίτλου τη φετινή σεζόν, υπογράμμισε: “Γνωρίζουμε την ποιότητα της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Τότεναμ, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνήθως μία-δύο από αυτές τις ομάδες τα πηγαίνουν λίγο καλύτερα από ότι περιμένουν όλοι και ξεχωρίζουν. Για αυτό είναι τόσο συναρπαστική η Premier League”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.