“Τριάρα” με Σον η Τότεναμ, βήμα παραμονής η Έβερτον (hls)

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Τότεναμ και μπήκε σε τροχιά Champions League, την ίδια ώρα που η Έβερτον πέτυχε τεράστια νίκη επί της Τσέλσι.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε άφησε πίσω τις δύο σερί απώλειες βαθμών και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σον επιβλήθηκε 3-1 της Λέστερ και επέστρεψε στην πρώτη τετράδα της Premier League. Οι “Spurs” άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Κέιν, έπειτα από ασίστ του Σον, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Νοτιοκορεάτης. Στο 60′ έγραψε το 2-0 και στο 79′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα “καθάρισε” τη νίκη της ομάδας του. Η Λέστερ το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής με τον Ιχεανάτσο στις καθυστερήσεις.

Τεράστια νίκη στη “μάχη” παραμονής που δίνει, πέτυχε η Έβερτον, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Τσέλσι στο “Goodison Park”. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε υπέραρκετο για τους γηπεδούχους σημείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’0 ο Ρισάρλισον. Με το 9ο φετινό “τρίποντο” η Έβερτον έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από Μπέρνλι και Λιντς, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.