Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι συμβαίνει με τον Φαν Ντε Μπεκ

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ βρίσκεται ένα βήμα εκτός Ολντ Τράφορντ με την Ντόρτμουντ να καραδοκεί και να περιμένει εξελίξεις.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ ψάχνει να βρει νέα ομάδα, καθώς από την ένταξη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2020 έναντι 40 εκατ. ευρώ, δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα της αγγλικής ομάδας. Ο Φαν Ντε Μπεκ ζήτησε από τον μάνατζέρ του να του βρει νέα ομάδα, αφού δεν αντέχει άλλο στον πάγκο των αναπληρωματικών. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει τον Ιανουάριο και ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του, μεταξύ άλλων από την ‘Εβερτον, τη Γουλβς, ενώ η Ντόρτμουντ έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του. Ο μάνατζερ του έχει προγραμματίσει ραντεβού με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να απαιτήσει την παραχώρηση του πελάτη του στη γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με το Manchester Evening News, και η Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκε για την μετακίνηση του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ αλλά και με την Ντόρτμουντ για την προοπτική υπογραφής του Φαν ντε Μπεκ για δανεισμό, αναζητώντας περισσότερα λεπτά για αυτόν. Είναι ανοιχτός στην ιδέα να φύγει από το Ολντ Τράφορντ λόγω έλλειψης χρόνου παιχνιδιού που ήταν ένα μακροχρόνιο θέμα, ειδικά κατά τη διάρκεια των ημερών του Σόλσκιερ.

Στα 175 ματς που έπαιξε ο μέσος για τον Άγιαξ, σημείωσε 41 γκολ με 34 ασίστ, κάτι που δείχνει τις υψηλές του δυνατότητες. Εάν ο Ραλφ Ράνγκνικ μπορούσε να βοηθήσει τον Ολλανδό σταρ να διαπρέψει σε ένα περιβάλλον όπου μπορεί να εκφραστεί στο μέγιστο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ωστόσο, καθώς ο υπεύθυνος πρέπει να βρει τη σωστή ισορροπία για να ενσωματώσει και άλλους παίκτες στην ομάδα.

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.