Τότεναμ: Δε θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε πως δύσκολα θα προχωρήσει η Τότεναμ σε μεταγραφές μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Ιταλός τεχνικός έβαλε χαμηλά τον πήχη στο συγκεκριμένο θέμα και τόνισε πως αυτό που προσπαθεί το τελευταίο διάστημα είναι να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες, τους οποίους έχει στη διάθεσή του.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε: “Δεν έχω προσδοκίες, είμαι προπονητής. Ξέρω ότι πρέπει να λύσουμε πολλά προβλήματα. Για μένα αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος δυνατός δρόμος είναι να προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο από τους παίκτες μου και να βελτιώσω την ομάδα. Μόνο έτσι μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση. Ο σύλλογος γνωρίζει την κατάσταση και πρέπει να πάρει την καλύτερη απόφαση”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον Ντάνιελ Λίβι: “Ήταν μια καλή συνάντηση για να μιλήσω και να τους πω τις σκέψεις μου για τους δύο μήνες που βρίσκομαι ήδη στον πάγκο της Τότεναμ. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα που κέρδισε το Champions League και το καλοκαίρι επένδυσε πολλά χρήματα για να βελτιώσει το ρόστερ της. Παρά τα προβλήματά μας, πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να δείξουμε μεγάλη επιθυμία και να παλέψουμε για να δείξουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας