Άρσεναλ: Τρελά λεφτά για Βλάχοβιτς

Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στο αέρα δίνοντας 180εκατομμύρια στην Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει πως οι κανονιέρηδες θέλουν έναν από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη για να ενισχύσουν την επίθεση τους. Ο Σέρβος διεθνής έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Τοσκάνης μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «βιόλα».

Η μισή Ευρώπη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον νεαρό επιθετικό, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι αυτή που μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. ‘Οπως αναφέρει μάλιστα και η «Daily Mail» η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 180 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Βλάχοβιτς τον Ιανουάριο. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαρρέει η πληροφορία πως βιάζεται να αποχωρήσει άμεσα από τους «βιόλα», οι οποίοι πάντως πρόσφατα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κρίστοφ Πιόντεκ από την Χέρτα, πιθανότατα ως αντικαταστάτη του Βλάχοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.