Τέλος η σεζόν για Σακό

Πρόωρο τέλος έχει η σεζόν για τον ακραίο επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Μπακαρί Σακό, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Πρόωρο τέλος έχει η σεζόν για τον ακραίο επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Μπακαρί Σακό, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο παίκτης αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (1-1) το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης εναντίον της Νιουκάστλ, ο προπονητής των «αετών», Ρόι Χότζσον, επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και στους συνδέσμους που υπάρχουν σε εκείνο το σημείο του ποδιού του.

Ο επιθετικός από το Μάλι, που είναι ο πρώτος σκόρερ της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ με 6 γκολ, δε θα αγωνιστεί σε άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ παραμένει αμφίβολο αν θα είναι έτοιμος και στο ξεκίνημα της επόμενης.

«Είναι βέβαιο ότι δε θα μας βοηθήσει άλλο στο υπόλοιπο της σεζόν. Έσπασε τον αστράγαλό του», είπε χαρακτηριστικά ο Χότζσον και συνέχισε: «Η κατάσταση με τους τραυματισμούς στην ομάδα μας είναι ασυνήθιστη. Πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν μυικούς τραυματισμούς με ποδοσφαιριστές τους, ωστόσο, στη δική μας περίπτωση έχουμε χάσει πέντε παίκτες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Μπεντέκε, Ζαχά, Σακό, όλοι πέρασαν τουλάχιστον 6 εβδομάδες εκτός δράσης μέσα στην τρέχουσα περίοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.